Velkommen til Allday.dk

 

 

 

 

Startside

Bestil her

Kundens historier

Produkterne

Produkt Galleri

Kropspleje

Mail & Gæstebog

MLM Mulighed

Web Design

Web Master

Links

 

 

 

Solstrålehistorie med Super 10:

Jeg havde nogle små bøtter med vand stående på radiatoren.
Du kan vel regne ud, hvor meget kalk, der var efter en måned, ikke? Jeg kom så til at se det var mine tupperware bøtter, troede det var de billige fra netto.
Ærgrede mig godt og vel, men sprøjtede super 10 på, ventede ½ time, vaskede med en grøn svamp og skulle faktisk kun tørre, så sad kalken på svampen..
Det kom lidt bag på mig.
Eddikesyre bliver det jo kun grimt af, men du kan ikke se, hvor grimme de har været.. Fedt ikke?

Vinduerne så lidt (meget) grimme ud, så der brugte jeg også super 10 til at tage kalk af med, det dufter jo godt, det gør eddike aldeles ikke!
Det tager ikke rødvin og kuglepen!!
Men er drøn godt til malerruller..

Der var gammel maling og lidt nyt på trapperne i opgangen. Jeg sprøjtede  S10 på og gik ind og fik en smøg.
Derefter skrubbede jeg med en stor svamp, af de der rigtig grove.
Trapperne er da lysebrune.. Før var de mørkebrune. Tror lige jeg vedhæfter billeder af før/efter vask..
Det er så vild en forskel, at man tror det er løgn. Jeg har da vasket dem mange gange i brun sæbe, men de er ikke blevet lysere end de plejer.  
Du kan virkelig se, at det ikke er farven på linollium jeg har taget, men at det er den rigtige farve, som er trådt frem.. Jeg var lidt chokeret

Sådan kan vi jo blive ved.

Mange hilsner fra
Anni Høi
Fredericia

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortælling fra én af Allday’s kunder !

Vi syntes nu at andre brugere eller potentielle nye brugere af Golden Products skulle vide lidt om vores mangeårige erfaringer med LDC og SUPER 10. Endvidere lidt om et par andre produkter, som vi ikke tidligere har anvendt, men som blev købt i efteråret 2007.

Oprindeligt blev vi opmærksom på produkterne tilbage i 1987-88, hvor vi kom i selskab med en svensk familie på en campingplads i ZADAR. De aftørrede deres campingbord af med koldt vand med lidt i forvejen opblandet LDC, som de så bare havde på en sprayflaske. De fortalte om deres erfaringer med begge produkter, og frem til 2002 hvor deres leverandør i Sverige stoppede, købte vi produkterne gennem dem.

Faktisk demonstrerede de LDC ved at gnide noget smør godt ud på bordfladen, hvorefter der blev sprøjtet LDC ud over. Umiddelbart efter blev bordet aftørret med køkkenrulle, og fremstod helt rent. Vi prøvede samme eksercits med AJAX spray, som vi havde med, og det var absolut ingen succes.

LDC:

På vores campingture, anvender vi udelukkende LDC til al overfladerengøring i vognen samt til opvask. Ikke sjældent har vi endda klaret opvask med vand som næsten var koldt. Ved særlig fedtet service eller køkkenudstyr, så varmer vi lidt vand og tager med op i vaskeområdet på campingpladsen. Resultatet er altid perfekt. Vi har også anvendt LDC som håndsæbe, kombineret med en speciel håndlotion hvis hænderne er specielt beskidte fra opstilling eller nedtagning af vogn og soltelt. Specielt vognen er beskidt efter mange kilometers kørsel, i særlig grad fordi vores dyt kører på diesel.

I vores hus anvendes LDC til stort set al lettere hjemmerengøring, dog altid med godt håndvarmt vand. Eksempelvis anvendes det til daglig afvaskning af køkkenbord, køkkenvask, komfur, samt ovndør, alt sammen efter madlavning. Typisk fylder vi omkring 2-3 liter varmt vand i bryggersvasken og så et godt sprøjt af det opblandede LDC. Herefter afvaskes med en let opvredet klud, og der aftørres med en bomuldsklud. For komfuret, der er af induktionstypen, gælder dog, at vi næsten altid eftervasker med kluden skyllet i rent lunkent vand, og så aftørring. Det giver den flotteste overflade og kniber det stadig med blankheden, så klares det med lunkent vand med en anelse sprit i.

Er der sprøjtet fedt på klinkegulvet efter stegning, så bliver gulvet lige kørt over med en let opvredet gulvklud, dyppet i resten af ”LDC-vandet” i vasken. Vi har også anvendt det til afvaskning af vinduer, men man skal være rigtig god til at bruge sweeperen da LDC ikke fedter lige spå meget som sulfobaseret vaske- eller opvaskemiddel. Lærer man først at gøre det rigtigt, så er LDC klart OK, SUPER 10 dog bedre hvis vinduerne er særlig snavsede.

SUPER 10 og DISINFECTION

Vi har siden 1998, hvor vi byggede om, frem til 2007 hvor vi fandt en dansk forhandler af GOLDEN PRODUCTS, samt i årene før vi kendte til disse produkter, anvendt forskellige andre vaskemidler til hjemmets rengøring. Produkter som AJAX eller lignende midler, har typisk været anvendt, dog med den erfaring, at det aldrig helt har kunnet fjerne pletter ordentligt. Specielt på fliserne på køkkengulvet, har der altid været problemer, uanset vi anvendte AJAX eller andre midler - faktisk er AJAX et rigtig skodprodukt, og de reklamer der kører i ”komakassen”, om AJAX og alle de andre ”fantastiske” nyere midler, de er det rene bluf. Hertil skal lægges, at de fleste af midlerne direkte er miljøskadelige og delvis ætsende.

På fliserne i køkkenet (blev lagt ved ombygningen i 1998) prøvede vi med SUPER 10 første gang efter at have købt det i efteråret 2007. Det gav helt enkelt det mest fantastisk resultat vi længe har set. Alle pletter og hinder forsvandt pludselig som dug for solen, og fliserne fremstod nærmest som var de nye – meget imponerende. På flisegulvet i vores badeværelse samt gæstetoilet, anvender vi DISINFECTION, ligeledes med et fantastisk resultat. For nylig, efter at være udgået for SUPER 10, brugte vi i stedet DISINFECTION på fliserne i køkkenet. Resultatet var rent faktisk lige så fint som med SUPER 10.

LEMON GLO:

Ved en hovedrengøring noget før Jul, 2007, prøvede vi for første gang LEMON GLO på vores lyse reolsystem med lakeret overflade. Resultatet var også her ganske flot, og selv om vi nogle få uger forinden havde foretaget grundig rengøring, så blev kludene som vi påsmurte og efterpolerede med, ganske bemærkelsesværdig snavsede. Skal nævnes at ingen af os ryger. Efterfølgende har den ugentlige rengøring af overfladerne været meget nemmere.

G1:

For første gang er vi ligeledes ved at prøve G1 vaskepulver, dog - som på så mange andre områder i denne forkvaklede verden - så vokser træerne nu engang ikke ind i himmelen, selv om der godt nok er mange der tror det.

Vi kan, efter et repræsentativt antal vaske af forskellig type, og til trods for alt det positive vi ellers kan sige om Golden Products nu konstaterer, at G1 ikke er bedre end alle andre typer gode miljøvenlige vaskepulvertyper, som vi (min hustru) har anvendt gennem årene. Det skal dog retfærdigvis siges, at det heller ikke synes at virke dårligere. Generelt kan siges, at det udviser samme vaskevene – eller mangel på samme - som alle andre typer maskinvaskepulver typer, nemlig, at det ikke fjerner pletter helt og at hvidheden på alle hvide stoffer udebliver. Hvad pletter angår, så er der tale om et utal af forskellige plettyper som mere eller mindre ”naturligt” påføres ved daglig brug.

Spørgsmålet vil så være, om der er sparet noget ved at anvende G1, sammenlignet med andre kendte miljøvenlige midler. Det vil tiden vise når vi har brugt pakken. Vi kan således ikke specifikt anbefale G1 ud fra et vasketeknisk resultat. Vores erfaring er i øvrigt, at det eneste middel som er reelt og vedholdende dårligt, sammenlignet med alle andre og testet flere gange over et antal år, det er ARIEL … dette middel er ligeledes et skodprodukt, og det kommer aldrig mere i anvendelse her.

Konklusionen er herefter, målt på en skala fra 1 til 5:

LDC, SUPER 10 og LEMON GLO … uden tvivl karakteren ”5”. For G1 vaskepulver gælder, at det ikke kan hives op på mere end ”3”, helt enkelt begrundet med, at hvidt tøj ikke vaskes reelt hvidt – virker nærmest en smule gråtonet eller nusset, og så kan det ikke fjerner pletter godt nok.

 

Venlig hilsen,

Familien Sauerberg

Greve

24. januar 2008

 

Copyright©allday2004